Ethereum 2.0 nærmer sig 4 milliarder dollars

29. Januar 2021 Von admin Aus

Ethereum 2.0 nærmer sig 4 milliarder dollars i låst værdi med over 2% af udbuddet i indsats

Ethereum er nu den tredje største blockchain med hensyn til indsatser og har stadig masser af plads til at vokse

Lidt over en måned efter lanceringen har Ethereum 2.0-blockchain 2,7 millioner Ether (ETH), svarende til 3,8 milliarder dollars.

Kombinationen af ​​rallyet i Ether-prisen og det stadigt voksende antal stakere skubbede Ethereum 2.0 til tredjepladsen i Bitcoin Bank placeringen af ​​blockchains med de mest indsatte midler. Dette er en stigning på over 1 million ETH siden den seneste Cointelegraph-rapport, der blev offentliggjort den 18. december. Siden da har Ethereum overhalet Tezos (XTZ), men forbliver stadig bag Polkadot (DOT), med $ 10,4 mia. Blokeret, og Cardano (ADA) med 8,3 mia.

Sammenlignet med andre konkurrenter i dette område er procentdelen af ​​tilbud, der er blokeret i Ethereums indsats, betydeligt lavere. Både Cardano og Polkadot ser over 60% af tokens involveret i indsats, mens Tezos stakers udgør 90% af tilbuddet i omløb.

Eth 2.0 Indbetalingsaftale Statistik

I stedet findes lidt over 2% af Ethers tilbud i indskudsaftalen. Den deltagende indsats, som rapporteret af beaconcha.in, er lidt lavere, da nye indskud kun registreres af Ethereum 2.0-blockchain efter en ventetid på omkring to uger.

Udsætningsudbyttet er ifølge beaconcha.in omkring 9% – en ret gennemsnitsrente. Ifølge stakingrewards.com er afkastet lavere end fordelene ved Polkadot og Avalanche, men højere end de fleste andre indsatsblokchains.

Ethereum-stakere står over for den yderligere forhindring, at de ikke kan trække deres midler tilbage, før udviklere gennemfører overgangen til Proof-of-Stake-blockchain. Selv om det er en topprioritet, er der ingen konkret tidslinje for denne proces.

Indtil da kan stakers få adgang til deres likviditet via tredjeparts tjenester. Flere børser, herunder Kraken og Binance, tilbyder frihedsberøvende indsatsstjenester med muligheden for at sælge Ether på børsen. Tjenester som LiquidStake giver dig mulighed for at optage lån mod en brugers andel, mens flere DeFi-projekter, såsom Cream Finance og Lido Finance, giver brugerne tokeniserede versioner af deres indsatte Ether. Disse tokens kan konverteres tilbage til mainnet ETH på platforme som Curve, men valutakursen er muligvis ikke altid 1: 1.